Måste ju hjälpa mina bröder och systrar att hålla ställningarna här inne och jämna ut inläggen. Här har vi väldigt mycket snö och det kommer mer & mer varje vecka! Det är bara jag i min familj som uppskattar detta smiley.

Igår låg verkligen jag och husse på minus hos matte (eller mest husse var det nog), vi var lediga igår och då har husse sin lilla speciella morgon rutin som gör att han glömmer både tid och rum – Datorn kallas den!
Så när han satt där passade jag på att öppna sovrums dörren och väl där inne ta ned lite av mattes kläder från byrån. Jag tog hennes favorit topp och gjorde ett hål i den. Eller hål och hål enligt matte kan man till och med få igenom ett bowlingklot där. Matte tycker det är konstigt att det aldrig händer något när hon är hemma, men jag kan lova er att det inte är något konstigt i det, hennes falkögon ser allt!
Jag tycker att matte får lära sig att kläder ska man ha på sin plats och inte på byrån, så det så.

Matte har nu anmält oss till några kurser i vår. Bland annat en helgs klickerkurs och något som heter bruksförarkurs – apellklass. Den går tydligen ut på att man under mars – september ska träna och målet är att starta i apellklass spår och uppnå uppflyttningspoäng vid kursens avslutning. smiley
Där tycker husse att matte är smått galen som anmält oss två, nu är det ju inte säkert att vi kommer med. I fall det är många som anmält sig så fördelas platserna enligt följande kriterier. Grundlydnad, skottfasthet, 12 mån, genomförd MH, renrasig. Då kan matte med handen på hjärtat tydligen bara garantera att jag är renrasig smiley. Äh jag är visst lydig, när jag själv vill smiley.

Det var allt för denna gång, foton kommer ikväll eller imorgon. Husse och jag smiley är nämligen förbjudna att röra mattes kamera.